myQ

Will there be an update from SimpleCommands for myQ? My account will no longer “link”. Hopefully so! 😀
12

Comments

339 comments
  • Almost exactly a year later the problem is back..   anyone else down? 

    1
  • I just tested mine and it's working fine....Alexa voice commanded...

    Both scenes still working...

    1
  • hmmm I will reconfigure mine and see if it's just an error on my end..  thanks.

    1
  • SwiftyRox, are you using the Simple Commands app and Alexa..  or what setup?

    0
  • Fixed, I just reconfigured everything.. and my myq account connected successfully..  Sorry about the false alarm.    Thanks again. 

     

     

    1
  • Great News!! I know we were all pulling out hair out last year. And to answer your question from before...I am using Simple Commands with the skill activated as the link between MyQ and Alexa... :)

    0
  • Same problem, had to only remove MyQ in simple commands and add it back. Then reset up the open and close events.

    0
  • Matt..   fix was the same for me.   Glad you got it working again.

    Thanks everyone!  

    0
  • Ok what's going on with this Integration this time? The connection to my MYQ account has been disconnected 3 times in the last week, and each time I have to delete the connection, rebuild it, delete all my alexa scenes, rediscover them and rebuild all my alexa routines.  it runs for a couple of days and down again.  this is becoming old.

    0

Please sign in to leave a comment.

Didn't find what you were looking for?

New post