myQ

Will there be an update from SimpleCommands for myQ? My account will no longer “link”. Hopefully so! 😀
12

Comments

330 comments
  • I am having the same issues as well

    3
  • Same issues. I deleted the connection and it won’t reconnect. SimpleCommands what’s happening? When can we expect a fix for this?

    2
  • I'm sure myQ has changed something on their end, hopefully SimpleCommands will be updated so it will continue to work.  

    1
  • When I went to reconnect again to MyQ on the app I got this......

    0
  • Ed L, yeah same here..  unable to link the myQ account, I'm positive myQ has changed something and the SimpleCommands app will have to be updated.. hopefully that will happen, it's a great piece of software.  

    1
  • Ditto for me.

    0
  • Same issue here. SC it's an awesome app for shortcuts through Alexa. Hope they find a solution soon.

    1
  • Marco, I agree 100%.. it's great!

    0
  • Yup getting same results here. Hope they fix soon.

    0
  • Same issues here as well!!  SimpleCommands, we all need this fixed...how about some response on the status of this problem?

    0
  • I'm sure they're well aware, and hopefully a fix comes soon. I had to call several clients that I set this up for to let them know why it's not working....Triage in full effect!! Please update with a fix soon.. :) 

    0
  • Finally an update per SC specialist:
    "Hi:

    Sorry for the troubles. The myq auth api has changed. We have the fix working in dev and will have the fix moved to our production servers by Mon/Tues at the latest."

    2
  • Awesome!  Great news..   you guys are the best!  

    Thanks for the update!

     

    - BW

    0
  • Anxiously awaiting the fix for this MyQ-created problem!

    Thanks!

    0
  • Same issue as everybody else looking forward to a quick fix soon. Thanks ahead developers!

    0
  • Clicking on the Garage Door (myQ) item in the app home screen generates a pop up box with this dialog:

    "We cannot connect to your myQ account, but the fix should be easy. Please click the fix connection button to re-enable the connection."  [Cancel]  [Fix Connection]

    Clicking the Fix Connection button dismisses the pop up box, and clicking on the Garage Door (myQ) item again causes the same pop up box to reappear – nothing was fixed!

    Please help!

    1
  • That is part of the issue with MyQ and simple commands.  I'm also having the same problem. Hopefully they will get the issue corrected soon I really enjoyed having the ability to open and close my garage with Alexa

    0
  • Work in progress?

    No longer getting the invalid_request.

    Now getting Invalid credentials, please try again.

    Credentials have been confirmed in the MyQ app.

    0
  • Same here invalid credentials try again. I'm looking at this positively as a step forward towards fixing the issue.

     

    0
  • Yep, same re invalid credentials. Agree: step forward!!

    0
  • Invalid credentials has been happening from the beginning (at least in my situation), so this is not a step forward. Someone did post a response from the developers saying they would release a fix today or tomorrow.. so hold tight, it’s coming soon.

    0
  • I should have elaborated more on my situation. When I couldn't get Myq to resync I removed all my settings in simple commands and started from the very beginning. When I tried to add my Myq back in I got an screen with error path could not be found.and that has been happening up until today where I now I have at least the login screen back. That's what I meant buy a step forward.

    0
  • Having same issue; I can get to the MyQ login page but still getting invalid creds.

    0
  • Same thing here: Invalid credentials, please try again

     

    0
  • Today is Wednesday and I’m still having the issue. Do you have any updates for us SC? I had my hopes up for a resolution by Monday or Tuesday as SC described earlier in this thread. This issue is really disruptive to us with MyQ households. If only Chamberlain would allow this functionality directly instead of relying on a 3rd party. Please help us SC!

    0
  • Same here.  I’m no longer getting the blue screen with “Invalid request”.  Now I’m getting the “myQ - openers” login page.  But when I enter my valid MyQ credentials, I get an error message that says “Invalid credentials, please try again”.

    0
  • I also get the same thing. Invalid credentials, please try again.

    0
  • Just submitted an inquiry. Hopefully they will reply by tomorrow or Friday for this new issue.

    0
  • I did the same

    0
  • This issue happens way too often. Integrating MyQ with Simple Commands is the only thing I use this app for. I get the feeling SC is not authorized to link up with MyQ and Liftmaster keeps shutting them out, blocking the hack, etc.

    2

Please sign in to leave a comment.

Didn't find what you were looking for?

New post